Adviseren

Advies heb je niet snel nodig, zeker niet als je gewend bent om alles zelf te doen. Maar iedereen kent het om onzeker te zijn over een gemaakte keuze. Of dat de balans tussen werk en privé niet goed is. Dan is het aan te raden om eens met iemand te sparren over wat je bezighoudt. En als die advies geeft, dan kun je dat negeren. Maar meestal is dat advies juist dat wat je leven/werken beter maakt. En waarom eMpunt? Je leest het op deze pagina.

Advies, van eMpunt?

Soms heb je even iemand van buitenaf nodig die vanuit zijn manier van denken meekijkt. Dit leidt tot nieuwe inzichten die jouzelf of je bedrijf verder helpen. En verwacht geen dikke rapporten, maar nuchtere aanbevelingen. Wat kan je van eMpunt verwachten? 

 

Ten eerste dat we niet zomaar wat roepen. Als we met een aanbeveling komen is dat gebaseerd op kennis en ervaringen, opgedaan bij andere organisaties en mensen.

 

Ten tweede hebben we ervaring met het opstellen en uitvoeren van bedrijfskundige veranderingen.

 

Ten derde zijn we zelf ervaringsdeskundige als het gaat om burn-out, hooggevoeligheid en problemen door stress.

 

Tenslotte hebben we een duidelijke visie over hoe we als mensen kunnen leven in een prettigere maatschappij.

Aanpak eMpunt

Ieder persoon en de situatie waarin hij of zij zich bevindt is anders. Daarom is de inhoud en aanpak van ieder traject weer anders. Maar met wie en wat we te maken hebben, we werken volgens een vast volgorde:

 

  1. Kennis maken om wie en wat te leren kennen (Optioneel een persoonlijkheidstest)
  2. Analyse van de situatie
  3. Kort en bondig advies 
  4. Advies bespreken
  5. Praktische tips

 

Twijfel je of eMpunt je kan helpen, neem dan contact op. Even overleggen kost niets, maar kan jou verder helpen.