Motiveren

Je kunt niet overal zin hebben. Ook de mensen om je heen, collega’s, huisgenoten, familieleden kunnen daarom niet overal zin in hebben. Maar merk je dat je zelf of mensen om je heen helemaal niet gemotiveerd zijn? eMpunt heeft door de jaren heen veel mensen gemotiveerd. Wat voor jou of iemand die je kent?

Motivatie, van eMpunt?

Waarom eMpunt je kan motiveren? Want iedereen heeft toch een andere reden om niet gemotiveerd te zijn. De één in een specifieke taak, de ander heeft nergens zin in.

 

Ieder mens heeft dezelfde basisbehoeften, als daar een verstoring is, dan ligt de oorzaak en dus de oplossing, meestal op dat gebied. eMpunt heeft ervaring met het analyseren en adviseren op dit gebied.

 

Er wordt van iedereen veel verwacht en juist die verwachting kan je de moed in de schoenen laten zinken. eMpunt is gespecialiseerd in het splitsen van een grote verwachting in kleine tussenstapjes.

 

Tenslotte is ongemotiveerd zijn, meestal een kwestie van denken dat je het toch niet kan, leuk vindt of zal voldoen. Daarom kijkt eMpunt altijd of de verwachting reëel is en of je er wel aan moet voldoen.

Aanpak eMpunt

Het ontbreken van motivatie maakt mensen meestal erg ongelukkig. Door de volgende stappen te nemen, lukt het eMpunt om jou verder te laten gaan met je leven.

 

  1. Wat zou je (stiekem) wel willen?
  2. Wat houdt je tegen om naar dit doel toe te werken?
  3. Kunnen we die grote stap beter verdelen in kleintjes?
  4. Is er iemand nodig om je daarbij te helpen?
  5. Praktische tips

 

Twijfel je of eMpunt je kan helpen, neem dan contact op. Even overleggen kost niets, maar kan jou verder helpen.