Organiseren

Praten kan je veel brengen. Maar het juiste zeggen, doe je door na te denken over wat relevant is. Daarnaast helpt kennis mee om de boodschap met minimale ruis bij de ontvanger te krijgen. Kortom, met alleen praten kom je er niet, daarom pakken we samen aan. 

Organisatie, van eMpunt?

eMpunt is voortgekomen uit Organisatieservice. De kern van dit bedrijf is het organiseren van alles wat voor een persoon of organisatie nodig is. 

 

eMpunt levert praktische tips aan iedereen die voor advies of motivatie komt. Maar met alleen er over praten kom je niet direct verder. Dus pakken we ook aan. Heb je iets nodig wat je niet kent, of waar je geen tijd voor hebt? Dan kun je ook bij eMpunt terecht. 

 

Een voorbeeld is het in contact brengen met de juiste bedrijven en/of personen. Maar ook het aanpakken van werk waar op dat moment even geen medewerker of tijd voor is. 

 

Weet je al wat je georganiseerd wilt hebben, ga dan naar de website van Organisatieservice: www.organisatieservice.nl

Aanpak eMpunt

Ieder persoon en de situatie waarin hij of zij zich bevindt is anders. Dus iedereen heeft andere dingen die moeten worden aangepakt. We organiseren voor je op basis van de onderstaande vragen:

 

  1. Wat zijn je behoeften?
  2. Waar kom je niet aan toe?
  3. Waar heb je geen leverancier voor?
  4. eMpunt onderneemt actie
  5. Alles in overleg

 

Twijfel je of eMpunt je kan helpen, neem dan contact op. Even overleggen kost niets, maar kan jou verder helpen.