Voor particulieren

In de maatschappij lijkt het alsof je er pas toe doet als je succes hebt. Maar is succes alleen maar dat je een goedbetaalde baan hebt en steeds blijft groeien? Als huisman/vrouw, student, werkzoekende, gepensioneerde e.a. draag je ook bij aan de maatschappij.

Ervaar jij dit ook zo?

eMpunt voor particulieren

Het grootste deel van de bevolking is niet als ondernemer of werknemer aan te merken. Het gaat daarbij onder andere over kinderen, studerenden, gepensioneerden, zieken, maar ook mensen die een baan zoeken of mensen die belangeloos voor andere mensen zorgen.

Iedereen heeft een andere rol in de maatschappij. Maar ben je niet tevreden met je eigen rol of weet je niet wat jouw plaats in de wereld is? Blijf daar dan niet mee lopen, maar ga er over praten. Kom je er met je omgeving niet uit? Schakel dan eMpunt in, al is het maar voor één gesprek, zodat jij weer weet hoe waardevol je bent.

Waarom eMpunt?

“Voor een goede begeleiding bij het vinden van een baan die bij je past, kan ik Mathijs van eMpunt aanraden. Hij luistert naar wat voor jezelf belangrijk is en hij zoekt uit wat bij je past. Hij denkt met je mee in mogelijkheden en dat is voor mij van grote waarde geweest.”

 

Pieter – Productie medewerker