Recensies

We kunnen zelf heel veel zeggen over hoe we iedereen verder willen helpen. We onderscheiden ons daar gelukkig niet in ten opzichte van veel andere bedrijven. Maar voor iedereen die van ons heeft gehoord en/of meer wilt weten hebben een aantal klanten een recensie gegeven.

Deze vindt je hieronder…

Wat zeggen de klanten...

“Toen we vastliepen met de structuur en organisatie van ons bedrijf, hebben we contact opgenomen met Mathijs. Door zijn inzet zijn de dingen op de juiste plaats gevallen, waardoor we weer grip kregen op ons werk. Door goed te luisteren en de vinger bij de knelpunten te leggen word je (subtiel) duidelijk gemaakt wat er moet gebeuren. Deze samenwerking heeft ons bedrijf de zet in de juiste richting gegeven waardoor we zelf veel meer energie uit het werk halen.”

“Ik ken Mathijs als iemand die een uitgebreide ‘gereedschapskist’ heeft: hij is goed in het luisteren naar je verhaal en het helder krijgen van je situatie. Vervolgens zet hij zijn creativiteit in om je te voorzien van oplossingsrichtingen. Dat geeft je het gevoel dat er veel meer mogelijk is, dan je zelf had gedacht! Welke oplossingen je ook krijgt voorgesteld, je zult merken dat Mathijs meedenkt, jouw gedeelde informatie structureert en je energie geeft om aan de slag te gaan met de plannen die samen zijn gevormd.”

“Ik heb Mathijs leren kennen als een rustig en een naar perfectie gedreven man! Hij heeft mij geholpen met de branding en marketing van mijn bedrijf. Tussen de regels door heeft hij ook oog voor de persoon achter de onderneming, waardoor ik ook op persoonlijk vlak veel geleerd heb. Dit is een talent van Mathijs waardoor je op een natuurlijke manier verder komt met je bedrijf en als persoon. Heb je een probleem waar je niet uitkomt of ben je op zoek naar een sparringpartner? Aarzel dan niet en neem contact op met eMpunt.”

“Mathijs heeft de gave om uit de brei van informatie die ik als klant gaf, de relevante details te filteren en daar acties op te ondernemen. Zo heeft hij mij in mijn zoektocht professioneel ondersteund en de juiste route gewezen. Er is nu meer structuur in mijn werktaken, meer overzicht van hoofd- en bijzaken. Mijn bedrijf groeit, ik hoop dan ook zeker weer eens een beroep op hem te doen, om blijvend overzicht te houden.”

“Voor een goede begeleiding bij het vinden van een baan die bij je past, kan ik Mathijs van eMpunt aanraden. Hij luistert naar wat voor jezelf belangrijk is en hij zoekt uit wat bij je past. Hij denkt met je mee in mogelijkheden en dat is voor mij van grote waarde geweest.”