Voor werknemers

Als werknemer geniet je van allerlei voordelen die een baan je bieden. Een omgeving waar je kunt doen wat je leuk vindt en waar je kunt groeien in kennis en kunde. Zodat je een baan hebt waarin jij je goed voelt. Maar is dat ook zo? Of zeggen ze thuis of op het werk wat anders? Zoek op tijd uit wat je kunt veranderen.

eMpunt voor werknemers

Niet iedere werknemer ervaart zijn werk altijd als plezierig. Maar kijk dan niet eerst om je heen wat er allemaal mis is, maar kijk eerst eens naar jezelf. Wat is voor jou belangrijk en draagt je baan daaraan bij? Zo niet, ligt dat aan jouw manier van werken? Of zou je wat aan jouw werkomstandigheden willen veranderen? Dan moet je wel een goed verhaal hebben.

 

Vind je dit lastig? Spreek dan eens af met eMpunt voor een duidelijke analyse en een plan van aanpak.

Waarom eMpunt?

“Ik ken Mathijs als iemand die een uitgebreide ‘gereedschapskist’ heeft: hij is goed in het luisteren naar je verhaal en het helder krijgen van je situatie. Vervolgens zet hij zijn creativiteit in om je te voorzien van oplossingsrichtingen. Dat geeft je het gevoel dat er veel meer mogelijk is, dan je zelf had gedacht! Welke oplossingen je ook krijgt voorgesteld, je zult merken dat Mathijs meedenkt, jouw gedeelde informatie structureert en je energie geeft om aan de slag te gaan met de plannen die samen zijn gevormd.”

 

Augustijn – Proces engineer